Božićni i novogodišnji blagdani

Božićni i novogodišnji  blagdani u Domu

 

Predblagdansko raspoloženje počelo  je 20.prosinca posjetom  djece i teta iz Dječjeg vrtića " Blato". Djeca su  zajedno sa tetama unijela božićnu radost među korisnicima sa svojom spontanošću, smijehom, plesom i pjesmom. Zahvaljujemo ravnateljici Dječjeg vrtića "Blato" Zori Žuvela, tetama Mari  Sardelić, Katiji Oreb na posjeti, te  što kod djece razvijaju  osjećaj ljubavi prema osobama sa posebnim potrebama. Obostrana je želja da ovakvih susreta humanog karaktera bude što više. Nadamo se da će se sličnim susretima priključiti i ostale ustanove, organizacije sa područja Blata i ostalog djela otoka Korčule.

P1020011 P1020021 P1020027

Dana 21.prosinca , 62 korisnika u Domu dobili su prigodne poklone od d.d."Radež". Zahvaljujemo u ime korisnika direktoru d.d. "Radež" g. Jerku Andrijiću koji  već tradicionalno daruje naše korisnike, zbog čega i oni osjete da nisu sami i zaboravljeni.

Dana 23.prosinca povodom Božića don Nikola Berišić održao je misno slavlje i blagoslov Doma.

      P1020072        P1020068

 

 Zamjenik župana Dubrovačko- neretvanske županije gosp. Frano Skokandić dana 24.12. posjetio je Dom za psihički bolesne odrasle osobe Blato i tom prilikom korisnicima uručio novčani poklon .

Udruga umirovljenika "Blato" također  već tradicionalno dolazi podijeliti radost s našim korisnicima. Obilaskom , pjesmom i prigodnim darivanjem korisnika upotpunili su i ispunili svrhu Božića kao radosne vijesti.

P1020073 P1020075 P1020076 

Kraj 2011. godine neizmjerno su nam uljepšale sestre Tončica, Barbara i Nikolina Šeparović. Dana 30.12. u popodnevnim satima samoinicijativno,  nesebično i s puno ljubavi u Dom su stigle sa velikim osmjehom na licu i širom otvorenih srca. S pjesmom i plesom uspjeli su izmamiti osmjehe , pa čak i onima koji su davno zaboravili što to znači. Veliko hvala curama na prepoznavanju potrebe naših korisnika, a to je da njima ne treba sažaljenje niti naše simpatije oni trebaju našu ljubav i respekt, jer oni su izuzetni ljudi.

 

 .  P1020087 P1020108 P1020109 

                                                                                                                                                   

     

 

 Još jednom zahvaljujemo od srca svima koji su posjetili Dom i naše korisnike.

                                                                                                                          

                                                                          

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                               

Joomla Templates by Joomla51.com